logo
logo

Har din klasse lyst til å bidra?

I mange år har vi gjennom våre aktiviteter fokusert på plasten vi finner i fjæra, da vi høsten 2016 fikk med Bergen og Omland Friluftsråd (BOF) og Norges Jeger og Fiskeforbund (NJFF) på laget startet vi prosjektet Plast Coasteering. Kombinasjonen av havleik og viktig samfunnsoppdrag ble en stor suksess. Aldri har det vært gøyere å plukke søppel! Sammen med 8. klasse på Fjell Ungdomsskole fikk vi samlet inn 14000 liter (tilsv 70 sekker) med plastsøppel det første året. I 2017 utvidet vi tilbudet og 550 skoleungdom plukket 100 sekker med plast det året. I 2018 har vi hatt 630 skoleelever i aksjon.

Vi fortsetter Plast Coasteering i 2019. Ta kontakt om din skole er interessert!

Er din bedrift klar for å sette av en dag til plastrydding og coasteering, eller sponse en klasse som har lyst?

Har din bedrift lyst til å være med og gjøre en forskjell, ta kontakt. Om dine ansatte vil være med på Plast Coasteering, eller din bedrift kunne tenke seg å være sponsor, ta kontakt.

Våre Støttespillere

Title of the image box
Title of the image box

Prosjektet er støttet av Miljødirektoratet

Prosjektet er inne i sitt 3. år, og sitt andre med støtte fra Miljødirektoratet. Det har vært og er en glede å samarbeide med dem, og vi er glad saken med plast i havet blir tatt så alvorlig. Tusen takk for støtten som gjør det mulig for oss å levere denne aktiviteten til så mange skolebarn langs kysten.

Title of the image box
Title of the image box

Prosjektet er støttet av BOF

Prosjektet er inne i sitt 3. år, og Bergen og omland Friluftsråd har vært med oss hele veien. det er en glede å samarbeide med en organinsasjon med så betydelige operative ressurser. Ikke bare har de tatt på seg en stor rolle i opprydningen med våre strender, men de har også støttet oss administrativt for å tilrettelegge for skoler og opphenting av plastsøppel.

Title of the image box
Title of the image box

Prosjektet er støttet av Fjellvar

For en glede det er å samarbeide med et renovasjonsselskap som virkelig skjønner sin besøkelsestid. Ikke bare tar de imot plast gratis, de gir sågar skoleklasser som leverer, 50 kroner for hver sekk! Klassekassen kan fort fylles godt her!